Google+ Kliksa - AffiliateMrket

Satış Ortaklığı Programları > Satış Başı Kazanç (PPS) > Kliksa



KlikSA Affiliate


Website:
kliksa.com

Ürün Tipi:
Fiziksel

Program Türü:
Satış

Komisyon Oranı:
%3.80

Cookie Süresi:
15 gün

Ödeme Türü:
Havale, PayPal

Dili:
Türkçe

Kategori:
Alışveriş

Katıldığı Ağlar:
Adtriplex, Zanox

Website Hakkında:
kliksa.com, Sabancı Holding'in iştiraki olan Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Tüketici elektroniği, ofis ürünleri, kitap ve kırtasiye ürünlerini en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla tüketicilerine sunmayı amaçlayan kliksa.com, yüzlerce markanın on binlerce ürününü tüketicileriyle buluşturuyor. Yakın zaman içinde, pek çok farklı kategoriyi de ürün gamına ekleyecek olan kliksa.com'da, her güne özel kampanyalara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve en uygun fiyatlar ile ulaşabilirsin.

Açıklama:
Kliksa.com’un, pazarı ve pazar payını büyütmeyi hedefleyerek çıktığı yolda, en önemli destekçilerinden biri de affiliate’leridir. Affilate programı ile kliksa.com ürün portföyü ve hedef kitlesine uygun mecralarda performans bazlı reklam çalışmaları ile satışları artırmayı ve kliksa.com’u yeni kullanıcılar ile tanıştırmayı hedefliyoruz. Kliksa; yüzlerce markanın on binlerce ürününün tüketiciyle buluştuğu online alışveriş platformudur. Kliksa'da aradığın her şey ve daha fazlasını, üstelik çok uygun fiyatlarla sadece bir klik uzağında bulabilirsin. Kliksa; özel kampanyalar, zengin ürün seçenekleri, detaylı ürün bilgileri, ürün karşılaştırma ekranları, ürünler hakkında sık sorulan sorular, kullanıcı yorumları ve daha birçok özelliğiyle alışveriş öncesi ve sonrasında da kullanıcının yanında olmaktadır.

Kliksa satış ortaklığı programının komisyom oranları %1.5 - %2 - %3 şeklinde değişmektedir. Bu programa satış ortağı olmak için Zanox veya Adtriplex ağına kayıtlı olmalısınız.

PROGRAM İZİNLERİ:

Metin Linkleme:
Evet

Banner Reklam :
Evet

Teşvikli Trafik:
Evet

E-posta Pazarlaması:
Hayır

Markaya Reklam:
Hayır

Pop-Up Reklam:
Evet

SEM (Arama Motoru Reklamları):
Hayır

Sosyal Medya Pazarlaması:
Hayır

Cashback Siteleri:
Evet



Bu sayfadaki programa ait bilgiler program sahibi tarafından değiştirlmiş olabilir. Bilgilerin güncel olmadığını düşünüyorsanız programın sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top