Google+ Trendyol - AffiliateMrket

Satış Ortaklığı Programları > Üye Başı Kazanç (PPL) > Trendyol (PPL)


trendyol Affiliate


Website:
trendyol.com

Ürün Tipi:
Dijital

Program Türü:
Üyelik

Üye Başı Kazanç:
2,00 TL

Cookie Süresi:
30 gün

Ödeme Türü:
Çek, PayPal

Dili:
Türkçe

Kategori:
Giyim

Katıldığı Ağlar:
Zanox, Adtriplex

Website Hakkında:
Trendyol.com, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk tasarımcılara destek olma misyonu ile bir cok Türk tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site oldu. 2011 yılsonu itibarı ile 4 milyondan fazla üyesine 600 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet veren trendyol.com, kurduğu dev Operasyon Merkezinden her gün onbinlerce paketin sevkiyatını gerçekleştirmektedir.

Açıklama:
Trendyol; ünlü markaları %90'a varan indirimlerle satışan sunan moda ağırlıklı Private Shopping sitesidir. Kullanıcılarına; almış oldukları bir ürünü herhangi bir sebeple iade etmek isterlerse, 30 gün içinde kolayca ve ücretsiz olarak geri gönderebilme imkanı tanımaktadır. İade ettiği ürün için kargo parası dahil tüm tutarı iade etmektedir. Satış komisyonu her yeni üyenin yaptığı ilk siparişi kapsamaktadır. Trendyol; çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk tasarımcılara destek olma misyonu ile birçok Türk tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan sitelerden biridir.

Bu programa satış ortağı olmak için Zanox veya Adtriplex ağına kayıtlı olmalısınız.

PROGRAM İZİNLERİ:

Metin Linkleme:
Evet

Banner Reklam :
Evet

Teşvikli Trafik:
Hayır

E-posta Pazarlaması:
Hayır

Markaya Reklam:
Hayır

Pop-Up Reklam:
Hayır

SEM (Arama Motoru Reklamları):
Hayır

Sosyal Medya Pazarlaması:
Hayır

Cashback Siteleri:
Hayır






Bu sayfadaki programa ait bilgiler program sahibi tarafından değiştirlmiş olabilir. Bilgilerin güncel olmadığını düşünüyorsanız programın sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top