Google+ Vipdukkan - AffiliateMrket

Satış Ortaklığı Programları > Üye Başı Kazanç (PPL) > Vipdukkan (PPL)


vipdukkan affiliate



Website:
Vipdukkan.com

Ürün Tipi:
Dijital

Program Türü:
Üyelik

Üye Başı Kazanç:
1,00 TL

Cookie Süresi:
30 gün

Ödeme Türü:
Havale, PayPal

Dili:
Türkçe

Kategori:
Giyim

Katıldığı Ağlar:
Zanox, Adtriplex

Website Hakkında:
Vipdukkan; dünyada giderek büyüyen Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminin, geniş ürün ağı ve seçkin üye profiline sahip private shopping sitesidir.
Giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılarına; seçkin markaların anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyor ve sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor.

Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca başlangıca özel % 7,7 +% 3,8 bonus olmak üzere % 11,5 satış komisyonu verilecektir. Aralık ayından sonra satış komisyonu en iyi performansa sahip ilk 3 yayıncı için 3 aylık ikinci bir bonus ile % 7,7 + % 3,8 bonus olmak üzere % 11,5 ile devam edecek, diğer yayıncılarımız için %7,7 olacaktır.
Vipdükkan; sadece kendi üyelerine özel avantajların sunulduğu kapalı devre bir alışveriş sistemidir. Prestijli markalara ait özel kampanyalar sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulmaktadır.Tüm alışverişlerde kargo ücretsizdir.

Açıklama:
Bu programa satış ortağı olmak için Zanox veya Adtriplex ağına kayıtlı olmalısınız.
Facebook için sadece posting izinlidir, posting için gönderilecek içerik için reklamverenden onay alınmalıdır. Facebook Ads izinsizdir.

PROGRAM İZİNLERİ:

Metin Linkleme:
Evet

Banner Reklam :
Evet

Teşvikli Trafik:
Evet

E-posta Pazarlaması:
Evet

Markaya Reklam:
Hayır

Pop-Up Reklam:
Evet

SEM (Arama Motoru Reklamları):
Hayır

Sosyal Medya Pazarlaması:
Evet

Cashback Siteleri:
Evet



Bu sayfadaki programa ait bilgiler program sahibi tarafından değiştirlmiş olabilir. Bilgilerin güncel olmadığını düşünüyorsanız programın sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top